RTV X1110

Многофункционално транспортно средство RTV X1110

Изцяло новият RTV-X1110 предлага по-голяма мощност и по-голяма гъвкавост благодарение на мощния и икономичен 3-цилиндров ETVCS дизелов двигател Kubota с водно охлаждане и мощност 24,2 к.с.

Благодарение на уникалното си разположение на задвижващия механизъм, RTV-X1110 стига до там, където другите превозни средства не могат. Иновативната VHT-X променлива хидростатична трансмисия и динамично спиране на двигателя правят RTV-X1110 един от най-безопасните превозни средства на пазара.

С бързото си ускорение и сигурно сцепление, RTV-X1110 може да стопира на място и да възобнови изкачването без никакви проблеми. Ергономично проектиран за работа без усилие и оптимален комфорт на водача и пътника; RTV-X1110 разполага с луксозни разделени седалки, цифрово, лесно за четене арматурно табло, място за съхранение под седалката с пълна ROPS защита, предназначена за лесен достъп до хидравлично карго легло.

Така че, където и да искате да отидете или каквото и да е предизвикателство, RTV-X1110 е ненадминатият избор за работа.

 

Приложението на RTV X1110 е най-разнообразно:

  • транспорт и превоз на малки товари
  • работа във ферми
  • градински центрове
  • хотелски комплекси
  • логистични центрове
  • аерогари
  • ловни стопанства
  • голф игрища
  • офроуд забавления

Мощност когато и където Ви потрябва

RTV X1110 e оборудван с три цилиндров дизелов двигател Кубота с водно охлаждане с мощност 24 к.с. и стандартна 4WD система с блокаж на диференциала и гарантира отлични способности дори и при най-екстремни условия.

За разлика от своите конкуренти, Кубота не използва ремъчни предавки.

С революционната VHT-X (Variable Hydraulic Transmission) осигурява максимален комфорт за оператора, изключително ускорение, оптимално сцепление върху всякакви терени и напълно безопасно изкачване и спускане по наклони. Оборудван е и с по-големи охладители за масло, които повишават производителността и издръжливостта.

Ще сменяте скоростите по-рядко и ще поддържате по-добър контрол, благодарение на новата скоростна кутия с две скорости напред (висока и ниска), плюс неутрално и обратно.

20% по-голям и лесен за поддръжка радиатор

Отворете капака и ще откриете радиатора и въздуховода, разположени високо и отпред, където въздухът е по-чист.

Това подобрява както производителността на радиатора, така и опростява поддръжката. Широкият дизайн на Кубота намалява запушването, което допълнително подобрява работата на радиатора.

Независимо от терена или натоварването, независимото окачване на всичките четири колела гарантира наистина изключително возене.

Kubota’s Extra Duty IRS (независимо задно окачване) също поставя нов стандарт за стабилност. Регулирането на височината на предното и задното окачване независимо дали имате тежък товар или изобщо няма натоварване, регулирането  ще гарантира правилната височина  за плавно движение и оптимално управление.

Пречки по пътя?

CV предпазители и защитни прегради които ще предпазват най-критичните части на двигателя и трансмисията.

Динамично спиране

Ще се чувствате по-сигурни, особено когато пътувате надолу по дълги наклони, знаейки, че динамичното спиране осигурява допълнителна спирачна сила и по-добро управление на шофирането.

Брошура RTV-X1110