Професионални японски самоходни косачки Кубота с мощност от 14 до 38к.с.

ПРОФЕСИОНАЛНИ САМОХОДНИ КОСАЧКИ

Самоходни косачки KUBOTA - най-доброто за поддръжка на трева в дворове, градини и паркове?

Самоходни професионални косачки KUBOTA

Признати за безупречното си косене и подрязване на ниска или висока трева, независимо от условията на работа, самоходните косачки от японския лидер в производството на земеделска и комунална техника КУБОТА определят стандарти в своята област.

Самоходни косачки модели Z122 – ZD1211

Бензинова косачка Z122 – тази машина е единствената от каталога професионални косачки на Кубота, оборудвана с бензинов двигател. Моделът се предлага с 726 куб. см. V-образен двуцилиндров агрегат Kawasaki FR651V с мощност от 14 к.с. С капацитет на косене от 8,5 дек./ч. и уникална маневреност моторната косачка Z122 е предназначена за професионална употреба в различни направления.

Моделът дизелова косачка ZD1211 е с мощност от 25 к.с. и привлича специалистите по поддръжка на зелените площи с невероятна маневреност, нисък разход и висока производителност. Основната концепция на косачката е разумна комбинация от икономичен дизелов двигател, издръжлива задвижваща система, здрав косящ механизъм и комфортно управление.

Самоходни косачки серия GR

Дизелови косачки Кубота серия GR предлагат две опции – двигатели с мощност 13,5 или 21 к.с., оборудвани с оси за косене 107 и 122 см.

Комфорт и ефективност: освен атрактивния дизайн, косачките Kubota GR предлагат максимален комфорт с плоска палуба и напълно окачена седалка, с регулиране на теглото и позицията.

Уникален дизайн: Здравият дизелов двигател, комбиниран със задвижването на кардиращата косачка, осигурява висока надеждност.

Подходящи за вашите нужди: тези косачки се предлагат в различни версии, със странично или задно разтоварване на окосената трева, както и с опционален комплект за мулчиране. Изключително подходящи за косене на висока трева, като е възможна и работа с колектори за трева с вместимост 250, 350 или 450 литра.

Самоходни косачки серия F

За големи терени с неравна повърхност и висока трева Кубота предлага моделите с F1900 – 18к.с., F3090 – 30к.с. и F3890 – 38к.с. и задвижване на всички колела. Дизеловите двигатели с директно впръскване са особено подходящи за фирми занимаващи се професионално с озеленяване на терени, хотелски комплекси, голф игрища и др.

Самоходни косачки серия GZD

Серията се състои от два модела: GZD15 – 15к.с. и GZD21 – 21к.с. Кошовете за събиране на окосената трева са съответно 400 и 500 литра, а при някой от тях разтоварването може да се извърши дори на ремаркета с височина до 1.80 метра. Машините от тази серия имат възможност да извършват радиус на завой 0 градуса.

Самоходни косачки серия G

G-серията косачки на Кубота се предлага в две модификации на двигателя: G231 с три-цилиндров дизелов двигател Кубота с обем от 900 куб. см. мощност 23 к.с. и G261 с три-цилиндров дизелов двигател Кубота с обем от 1000 куб. см. мощност 26 к.с.

И двете модификации се предлагат с високо (1.93 м.) или ниско разтоварване на коша за трева.

Други самоходни косачки и машини за поддръжка на тревни площи

Машини за тревна поддръжка SISIS

Повече от 80 години най-добрите грийнкипъри, озеленители и градинари в света избират SISIS, най-доброто оборудване за поддръжка на тревни площи в света. Причината повече хора да се доверяват на SISIS е, че подобно на клиентите си, от компанията никога не са правили компромиси с качеството. Този ангажимент обяснява защо дори днес всяка част от всяка машина е проектирана и построена с гордост в Дербишър, Англия, включваща само най-добрите материали и сглобени от екипа от опитни инженери.

Шпинделни косачки Dennis

Косачките на британската компания Dennis близо век са гаранция за високи стандарти при поддръжката на красива и здрава трева. Дали в двора, на полето или голф игрището – качествената шпинделна косачка Dennis ще ви осигури онзи комфорт и сигурност за добро свършване на работата, които винаги са ви били необходими.